Tuesday, November 17, 2009

hola...











holaaa....

lama x update blog...

ntah nape jd malas...mungkin disebabkan demam Facebook kot..
kali ni punye en3 nak citer pasal ALIFA yang warded minggu lps

detected athma...

keshiaaan dia...

she is an active girl...then bila kene tahan wad n masuk air

dia jadi boring...moody..

2 malam jaga dia kat wad..siang ayah dia jaga

1st day tu..dia da boring..dia merengek nak BEN10

ayah dia pun vroom vroom g belikan jam tangan BEN10

petang tu..bila mak n abah datang
aku plak nak amik shift malam tu,dia melalak nk ikut balik

sampai sengal2 tangan ni dukung dia..sbb nak lari kuar pintu..
huhuhu...
yang si adik plak;tunjuk perasaan...sbb kene tinggal kt taska tanpa kakak dia
balik tu x nak bercakap ngan ayah dia,tp pukul2 n tarik2 baju...hehehe pandai merajuk rupanya si kecik ni..
2nd day, emak tolong jaga dia

risau gak takut dia mengamuk...tp mak cakap dia baik hari ni..mood ok

then, good news,dia da boleh kuar tgh tu...

hubby tolong jemput kt wad..
ok layan gambar2 kat ats tu





1 comment:

Fazlie a.k.a. Mitsuhide Anzai said...

kecian anak ko Pza...dh sihat ke?Mungkin sbb suke main Ben10. Hehehe...girl kna main masak2 je..