Sunday, May 10, 2009

ROKET JOHAN LAGI


Budak2 ni tgh buat preparation akhir sblm launch roket diorg


Ready to launch da rocket

posed baik dgn sifu(my beloved hubby)

finally, SMK TUN PERAK
JOHAN pertandingan roket 2009

9hb Mei 2009
Sejarah tercipta hari ini...
SMK Tun Perak, Jasin Melaka
Johan 2 tahun berturut-turut
Pertandingan pelancaran roket
Anjuran Jabatan Mufti Negeri Melaka
di Kompleks Falak al-Khawarizmi, Melaka
Sepanjang preparation, mcm2 dugaan budak2 ni
termasuk hubby aku yg jd sifu
nak buat roket yg paling best
ingatkan da nak kalah, sbb mlm akhir tu pun lum dpt design yg paling best
sepanjang training,launch tak nak bukak parachute
sepanjang perjalanan ke tpt pertandingan mcm2 andaian
tp, Allah Maha Besar...
roket sekolah kami mmg yang paling bergaya
kedua-dua parachute terbuka dgn masa 1.04 minit dan 1.35 minit
manakala targeting dapat markah penuh
Alhamdulillah..kami JUARA lagi buat kali kedua
hadiah lumayan, piala pusingan, pakej penginapan di kompleks falak 2 hari 1 mlm
dan paling mahal, teleskop
hubby aku tak dapat ape2, tp dia puas
tak sia-sia

1 comment:

SueZul Corner said...

Wah tahniah wat hubby ko ngan bebudak ko...Kekalkan prestasi di masa akan datang..