Thursday, March 19, 2009

PTK

PTK-Penilaian Tahap Kecekapan:
da peksa td...Ketua Pengawas bgtau:
paper1-boleh bw masuk pekeliling..nota tak boleh bw masuk
ada laa beberapa hamba Allah ni...bawa buku Mok Soon Sang
aku pun confius...aku yg tak paham ke..depa ni yg tak paham
lg confius,pengawas tu buat tak tau je...
baik tak payah buat test...
ntah..la
aku x brape confident,walaupun da habis pikir nk jwb
jwpn lebih kurang betul jek...
doa n tawaqal. moga aku dapat cemerlang Amiin

3 comments:

Nieynie said...

Salam perkenalan.
Terdetik hati nak komen. Tadi saya ambik PTK, Sblm masuk sy dah baca apa buku yg boleh bawa.Ti pengawas kat dlm tu bgitau blh open book, x pula nyatakan buku apa. Jdi, guru2 ni bukak la buku yag dorang bw. Pengawas pun tak tau perihal buku tu. Apa la nak jadi dgn exam PTK ni. Nak ajar org aplikasi atau malas fikir. Entahla, yg penting aku try my best td. Slmt bjya.

pza said...

Salam..
thanks for comment..
this my 1st time sitting the PTK
my 1st impression on d questions...oooo cam ni ker cara nak nilai tahap kecekapan seseorg
just try mybest

Fazlie a.k.a. Mitsuhide Anzai said...

Salam. Same like me loh. 1st time ever. Good luck to us!!!

Ala, yg jg xm tu pun cgu jugak. Xkan dia nk kantoikan member sendiri. Urm, walaupun PTK ni cm xrelevan je utk nilai tahap kecekapan, tp itulah satu2nya fast lane utk kita dpt DG44 ke 48 ke, naik gaji...